A szomszédok kiakadtak az írónő sárkányos karácsonyi dekorációjától, de ő remek megoldással állt elő

|

A szokásos karácsonyfás, télapós, rénszarvasos kerti díszek helyett Diana Rowland írónő egy formabontó tematika mellett döntött.

Túlünk nyugatra egészen sok országban szokás az, hogy nem csak karácsonyfát állítanak, hanem az ünnepek ideje alatt a kertet és a házat is feldíszítik. Nálunk is egyre többen döntenek így, de Diana Rowland merész ötleteibe azért nagy valószínűséggel hazánkban nem fogunk belefutni. 

A főleg fantasy könyveket író Diana Rowland ugyanis három világító sárkányt állított ki saját kertjébe a megszokott ünnepi fények mellé. Ez azonban nem nyerte el mindenki tetszését, több szomszédja is azt sérelmezte, hogy

a sárkányoknak semmi köze sincs az ünnepekhez, ezért illetlen dolog őket pont ilyenkor kipakolni.

A szomszédok levelet küldtek az írónőnek, amelyben úgy fogalmaztak, halloweenkor teljesen rendben vannak a sárkányok, de karácsonykor arra engednek következtetni, hogy Rowland valamiféle démoni szektával áll kapcsolatban. Végezetül úgy zárták soraikat, hogy Isten áldását kéri az írónőre és reménykednek abban, hogy Isten segít majd neki megérteni a karácsony valódi jelentését - ami a jelek szerint semmikép sem lehet kapcsolatos sárkányokkal. Rowland remek megoldással állt elő végül: 

kipakolt két újabb, teljesen karácsonyi küllemű sárkányt is. Ezen felül az eredeti sárkányokra glóriát is pakolt, akik szerinte innentől kezdve már angyalnak minősülnek. 

Most nézd csak meg, a szélső vörös-zöld sárkányok kezében még ajándék is van, fejüket pedig mikulássapka díszíti. 

Rengetegen ajánlották fel, hogy küldenek még extra sárkányokat Rowland kertjébe. Az írónő ezt nagyon szépen megköszönte, de arra buzdította a rajongóit, hogy a sárkányokra szánt pénzt inkább küldjék el egy arra érdemes segélyszervezetnek. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.