Mesébe illő a két ikerpár egymásra találása

|

Ilyen történetet tényleg csak képek teszik hihetővé.

Igazán különleges két ikerpár története. Josh és Jeremy Salyers illetve Brittany és Briana Deane még a legfontosabb dátumokat is úgy választották a különleges eseményekhez, hogy még inkább varázslatos legyen a párok házassága.

A két férfi a 2017-es Twins Days Festivalon találkoztak az ohioi Twinsburgban. Az "ikerfesztiválon" egymásra talált a két páros, és az idei Twins Daysen már össze is házasodtak. Hogy még nagyobb hangsúlyt adjanak a kettes számnak, 

az eljegyzést együtt szervezték, méghozzá február 2-án.

Ezt követően természetesen a "Twice Upon a Time"-nak keresztelt esküvő is közös volt. Jeremy vette feleségül Brianát, Josh pedig Britanny-t, és a párok nem is lehetnének boldogabbak. Terveik szerint egy nagy házban szeretnének együtt lakni és gyerekeket nevelni.

Nézd meg te is a képeket az ikerpárokról:

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.