Csak 11 éves az etióp fiú, de már most a horgolás mestere

|

Jonah Larson horgolási tehetségére az internet népe is felfigyelt.

Jonah a legtöbb korabeli gyerektől eltérően érdekes hobbit választott magának. Szabadidejében rengeteget foglalkozik horgolással, és már saját Instagram oldalán és YouTube csatornáján is megcsillogtatja tehetségét.

Az etiópi fiú még csak mindössze 11 éves, de már viszonylag régen,

5 éves kora óta kezdett el komolyabban érdeklődni a horgolás iránt.

Édesanyja segítségével saját céget nyitottak Jonah's Hands néven, és a fiú által készített munkákat árulják. Mióta hatalmas népszerűségnek örvendenek az alkotásai, folyamatosan kapja a rendeléseket. A tanulmányai mellett viszont csak azokat készíti el, amelyeket az anyukájával kiválasztanak.

Az alábbi galériában te is megnézheted, miket horgol Jonah a szabadidejében. A fiú jelenleg az iskola és a horgolás mellett egy könyv írásán is dolgozik, illetve igyekszik egy alapítványon keresztül támogatni az etióp fiatalokat is. Ha tetszik Jonah munkája, nézd meg az Instagramját és a YouTube csatornáját is.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.