Lenyűgöző, ahogy megfiatalodott Michael Douglas karaktere A Hangya és a Darázsban

|

A Marvel vizuális effekteken dolgozó csapata elképesztő munkát végez.

Danielle Costa, a Marvel Studios vizuális effektekért felelős aligazgatója a WIRED magazinnal közösen mutatta be A Hangya és a Darázs különleges technológiát igénylő effektjeit.

A Marvel filmes univerzumban több karakter is megjelenik a történetek szerint fiatalabb korában. nincs ez másként A Hangya és a Darázsban sem, ahol 

Michael Douglas és Michelle Pfeiffer karaktereit, Hank Pymet illetve Janet Van Dyne-t kellett évtizedekkel megfiatalítani.

Emellett a film még rengeteg izgalmas és látványos jelenettel büszkélkedhet, nem is beszélve a számos vizuális effektről. Nézd meg te is az alábbi videóban, ahogy a Marvel Studios munkatársai elkészítik a varázslatos látványvilágot.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.