Így tudod egy kézzel használni a nagyméretű mobilodat

Ezzel az egyszerű megoldással sokkal könnyebbé válik a legnagyobb méretű okostelefonok használata. Sokan vártak már régóta egy ilyen ügyes kis eszközre.

Egy új mobiltelefonos tok segítségével nem kell mindkét kezedet használni,ha a telefonodon akarsz pötyögni. Egy kézzel, kényelmesen használhatóvá váltak a legnagyobb méretű, phablet kategóriába tartozó telefonok is. Furcsán hangzik, de a formabontó HandL mobiltokot

nem egy tervezőmérnök, hanem egy festő találta ki. 

Allen Hirsch munkája közben is szereti használni telefonját, a képernyő nyomkodás és a festés viszont elég nehezen egyeztethető össze. Pontosan ezért találta ki ezt az egyedi tokot, mellyel fel tudta szabadítani egyik kezét.

Így tudod egy kézzel használni a nagyméretű mobilodat 1

A tok hátuljából egy kihajtható lapka húzható ki, így a használó könnyedén a lapka és a telefon háta közé tudja csúsztatni kezét. Így garantált a stabil fogás, melyhez eddig sosem tapasztalt kényelem társul, elvégre nem kell két kézzel tartanod a telefont.

A HandL tok az iPhone 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus valamint a Samsung Galaxy Note 3 és 4 készülékekkel kompatibilis. A tok ára 50 dollár (körülbelül 14 ezer forint), de még ne rohanj a boltokba érte, hiszen egyelőre csak az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el.

Így tudod egy kézzel használni a nagyméretű mobilodat 2

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.